Тежки проблеми с майката, която кръсти детето си Буда и

...
Тежки проблеми с майката, която кръсти детето си Буда и
Коментари Харесай

Вкарват в лудница майката, която остави детето си без ЕГН и го кръсти Буда

Тежки проблеми с майката, която кръсти детето си Буда и го остави без ЕГН.

За това написа в персоналния си профил във Facebook самата Галя Танева – скандалната майка, родила сама в полеви условия, която не желае детето й да има акт за раждане и най-много ЕГН. Танева стана известна след серия излъчвания на Мартин Карбовски за нея. В тях тя твърдеше, че се грижи добре за детето и че постъпва по този начин, с цел да не стане то “роб на системата ”. Съседите й обаче не бяха на същото мнение, съобщи Нова Варна.

Танева е написала в профила си единствено (цитираме без редакторска намеса): “Помощ отвлякоха ни с бебе и ме карат в пловдив в лудницата ”. Двайсет минути е пуснала различен пост, гласящ: “Затвориха ме, И ми взимат телефона ”.

Въпреки че е отправила своя апел за помощ единствено преди час, голям брой са мненията на хора, които желаят да й оказват помощ със препоръки.

Интересното е, че всички симпатизират на майката на Буда, който към този момент от дълго време не е бебе, макар че Галя Танева го назовава по този начин.

Смятат, че задачата на институциите е да й вземат детето.

Ето някои от мненията: “До всички искащи да оказват помощ! Моля ви (не съм в страната!) огромен брой хора е добре да почнете да звъните по медии! Също някой по-смел! Да се обади на 112 и да разгласи, че има похищение!(системата против системата да се получи!) някой да подаде сигнал, че Галина и Буда са отвлечени в полицията! ”

Друг човек добавя изрично: “да, това е похищение и нямат право. Сигурен съм, че нямат и естествена правосъдна заповед, тъй като никой арбитър няма по какъв начин да даде. В момента мисля на кой юрист. Но тя не признава писаните закони и с право. Те са нелигитимни по доста аргументи. Чудя се по какъв начин от разстояние да помогнем, а тя може да е казус за сриване на системата. Тя и в този момент е, и по тази причина я тормозят. Дано не й създадат нещо. Че примерно инжекциите им те държат желе по цялостен месец. ”

Каква е истината занапред следва да разберем.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР