Тежки обвинения са отправени срещу полицията в Берлин-Бранденбург: 45-годишен мъж

...
Тежки обвинения са отправени срещу полицията в Берлин-Бранденбург: 45-годишен мъж
Коментари Харесай

Българин загина след арест в Берлин, има съмнения за полицейска бруталност

Тежки обвинявания са отправени против полицията в Берлин-Бранденбург: 45-годишен мъж е умрял при арест. Най-вероятно гибелта е породена от принудително задушаване, оповестява " 24 часа "

Във вторник вечерта в берлинска болница умира 45-годишен мъж. Според медиите в немската столица той е българин . Името му не се оповестява. Съседите на мъжа са извикали полиция, защото той се е държал извънредно нападателно. И очевидно е бил зле душевен. При идването на полицията мъжът е буйствал и се е противил на задържането си.

Когато служителите на реда го арестували, мъжът примрял, се споделя в изказване на представител на полицията.

Както оповестява в събота в. " Тагесшпигел " обаче, лекарите в болничното заведение, в която е откаран по неотложност арестантът, явно са разкрили пръст в устата и белите дробове на българина. Дали 45-годишният мъж се е задушил, тъй като полицията се е намесила прекомерно жестоко?

Във вторник вечерта към 21,15 ч. службите за незабавна помощ са били извикани на улица " Карл Маркс " в Нидерлехме край Берлин. Според личната им информация те са разкрили на мястото на случая мъж, за който се твърди, че е ритал предмети и е удрял автомобил. Въпреки многократните молби да прекрати дейностите си, мъжът е траял./Дарик

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР