Тежки моменти са помрачили семейния живот на Даниел Петканов и

...
Тежки моменти са помрачили семейния живот на Даниел Петканов и
Коментари Харесай

Дани Петканов направи най-страшното признание за красивата си съпруга!

Тежки моменти са помрачили фамилния живот на Даниел Петканов и жена му Алекс, споделя самия Дани, видя HotArena.

Моделката и водещият са били пред разлъка няколко месеца след раждането на първия им наследник Габриел.Грижите към детето, смяната на всекидневието и терзанието с развъждането на момченца са били мотив за чести кавги сред младите.

“Не е елементарен взаимният живот, изключително когато си женен и имаш дете. Това е огромно тестване. Алекс е доста млада и не й е елементарно, тъй като детето е огромна отговорност. Обичаш го, само че искаш още доста неща да можеш да правиш за себе си. Имали сме доста сложни моменти, в които не можем да се гледаме. Минавало ни е през главите дали въобще има смисъл да продължаваме да сме дружно ”, споделя Петканов в свое изявление.

Известната световна двойка обаче съумява да преживее рецесията в брака си, като огромен принос за това има майката на Петканов, която постоянно оказва помощ на младото семейство. Така моделката и тв водещият съумяват да работят, да се развиват, даже да се забавляват.По думите на Даниел това ги избавило от мрачните мисли за бракоразвод. Алекс и Дани даже към този момент мислят в една и скоро виждат втори правоприемник в общото си бъдеще, писа „ България Днес ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР