Тежки минути е имал вчера един от шефовете на Левски

...
Тежки минути е имал вчера един от шефовете на Левски
Коментари Харесай

Тежки минути е имал вчера един от шефовете на Левски

Тежки минути е имал през вчерашния ден един от шефовете на Левски – шефът на „ синята “ школа Йончо Арсов. Той е бил приклещен за пояснение от гневни родители след загубата с 1:3 в дербито с ЦСКА във втората фаза на Елитната група до 15 години.

Този отбор от „ Герена “ бележи страховит срив, откакто сега има 2 победи, 2 равни и 2 загуби при голова разлика 9:9. Отборът се провали и в шампионата за Купата на БФС. Не по този начин стояха нещата в постоянния сезон, когато „ сините “ преобладаваха, а в борбите с „ алените взеха с 1:0 и 2:0. Затова родителите не съумели да преглътнат вчерашното крушение. Първото полувреме приключи 1:1, само че след почивката „ сините “ бяха размазани от противниците си, които ликуваха след попадения на Милен Георгиев и Георги Христанов. Веднага след срещата част от родителите се отправили към Арсов и Данаил Иванов, който единствен от основните треньори оцеля на „ Герена “. Двамата обаче видели, че нещата не вървят на положително и се изнизали към общежитието, само че не съумели да стигнат до там, тъй като били пресрещни от друга група недоволни, която им устроила засада. „ Случват се и такива неща “, било единственото свестно пояснение, което дал Арсов.

Иначе на „ Герена “ се похвалиха и с победа над „ алените “ с 1:0 при юношите до 17 години, както и триумф със 7:1 над Витоша при старшата възраст. От началото на годината обаче като цяло има спад в представянето на ДЮШ. Арсов обаче не може да бъде пипнат, тъй като също като Петър Хубчев е подписал със „ сините “ с немски паспорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР