Тежки месеци изживява синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова.

...
Тежки месеци изживява синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова.
Коментари Харесай

Защо красавицата Натали Трифонова остана без гадже

Тежки месеци изживява синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова. Сексапилната русокоска е разграничена с приятеля си от известно време.

Тя към този момент излиза единствено по женски или в компанията на други двойки, само че до нея няма мъж. Гаджето на Трифонова е чужденец и сега няма опция да идва при нея, с цел да прекарват дните си дружно. Блондинката мъчно приема обстоятелството, че не може да се вижда в изгората си, с която имат връзка към този момент повече от година.

Приятелят на Натали няколко пъти й предлага тя да се реалокира при него, само че дългокраката хубавица е безапелационна, че няма да загърби кариерата си в България.  Откакто двамата са разграничени, връзката им е в застой. Отношенията сред нея и приятеля й охладняват с всеки минал ден, написа " България през днешния ден ".

Синоптичката е наясно, че сходна връзка от разстояние е обречена на неуспех. Близки на хубавицата даже предсказват, че тя в най-скоро време като нищо ще остави младежи. Натали пробва да се утеши с купони и излизания с другари, само че по погледа й проличава, че страда за обичания.

Любовта сред Натали и гаджето й бе на върха си през лятото. Тогава двойката прекара няколко сантиментални почивки в Будва и Гърция. След тях русокоската се похвали на приятелките си, че към този момент познава човек, с който желае да сътвори семейство.

Момичето, което ни споделя времето, мисли даже и за деца, защото годинките си вървят. Многото задължения на обичания й обаче може да сложат завършек на любовния им романс.  Преди време из медийното пространство се тиража информацията, че Трифонова има спекулация с някогашния футболист на " Левски " Антонио Аниете. " Новината " бе изрично опровергана от Натали, която изясни, че има мъж в живота си, само че той не е испанският футболист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР