Тежки катастрофи стават ежедневно в София, а много от тях

...
Тежки катастрофи стават ежедневно в София, а много от тях
Коментари Харесай

Нелепи катастрофи в София взимат човешки животи, камери запечатват тежки ПТП-та

Тежки произшествия стават всекидневно в София, а доста от тях се случват по безразсъден метод. TrafficNews се снабди с фрагменти от камерите на Столична община, които са хванали конфликти от началото на годината, като някои от тях са приключили съдбовно за част от участниците в ПТП-тата.

Последната злополука е от преди ден, където трамвай опустошава „ Порше Кайен”. За благополучие, при този случай лидерът бе леко потърпевш. В други от видеата обаче има тежко потърпевши, както и жертви.

На част от фрагментите се вижда и по какъв начин пешеходец по знамение остава незасегнат, откакто пресича погрешно пътното платно и се озовава под гумите на рейс.

В множеството случаи повода за конфликтите е несъобразена скорост, погрешно изпреварване и неприятно преценка на водачите.

Шефът на КАТ – София Тенчо Тенев съобщи преди дни в изявление пред 24 часа, че София продължава да е европейската столица с минимум жертви в произшествия на 100 000 души население съгласно Европол. Към 25 май има 12 умряли от ПТП-та за тази година, а за предходната при същия интервал са били 15.

„ Всеки ден изкарваме триногите, които снимат по над 1000 нарушавания. А в празнични дни стигат и до 2500. Говоря единствено за триногите. Гражданите на София би трябвало да знаят, че те вършат извънредно съвършени фотоси за нарушавания и в тъмната част на денонощието. Иначе става дума за 61 877 електронни фиша на обща стойност съвсем 8 млн. лева”, сподели Тенев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР