Тежки камиони изхвърлят строителни отпадъци в дере, през което преминава

...
Тежки камиони изхвърлят строителни отпадъци в дере, през което преминава
Коментари Харесай

Камиони изхвърлят строителни отпадъци в дере край Бояна

Тежки камиони изхвърлят строителни боклуци в дере, през което минава река в столичния квартал " Бояна ". Запушването на реката може да провокира и наводняване. За това алармираха фенове на Нова телевизия.

" По сведения на водачи, които минават отсам, строят детска градина и от общината са им споделили да изхвърлят строителните боклуци. Защото им е по-евтино, в сравнение с да идат на хранилище ", разяснява Михаил Недялков, който живее там.

Разрешение да се изсипват там строителните боклуци има от кмета на регион " Витоша ". Според него се изхвърлят пръст и камъни, с които се укрепва брегът, който бил пропаднал.

" Изхвърля се земя. Координаторът за " Бояна " ме заведе и ни алармира, че една част от дерето беше пропаднала. Да възстановим опцията брегът да бъде подпрян, както е бил преди. Последният път, когато съм бил там - нямаше проблем с насипване ", уточни кметът на Район " Витоша " Теодор Петков.

Според локални поданици, тежката техника е разширила улицата и е унищожила дървета и шубраци. Кметът на регион " Витоша " споделя, че специалисти го уверили, че дерето с реката няма по какъв начин да бъде засипано. По сигнала стартира инспекция и Столичната община.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР