Тежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на

...
Тежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на
Коментари Харесай

Ад в киното: Владо Карамазов в тежко положение

Тежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на „ Откраднат живот ”, който се снима сега, разбра HotArena.

Половин година артистът не могъл да си обърне внимание поради доста работа, а през това време здравето му напълно рухнало. Сега той най-сетне е решил да каже „ Стига! ” и отказал съвсем всички свои задължения, с цел да се лекува.

Поне за момента звездата на родния спектакъл не е споделил тъкмо какво го мъчи, само че се приказва, че от дълго време страдал от дископатия. Подобен проблем имаше и героят му в докторската драма – доктор Карагьозов. Имало дни, в които Владо мъчно ставал от леглото поради болките в кръста, които се разпространявали и по краката му. Въпреки това обаче правел безчовечен старания и продължавал да играе и в театъра, и в сериала „ Откраднат живот ”, че дори и да върви по срещи с почитатели. С времето обаче нещата по този начин се усложнили, че към този момент било невероятно да отсрочва лекуването. Именно по тази причина артистът е отказал присъединяване в следващите нови епизоди на „ Откраднат живот ”. Това показа самият той в отговор на въпрос на почитател дали ще взе участие в „ още един сезон ” на сериала.

„ В този няма да вземам участие, тъй като трябваше да си умря и да си обърна внимание на здравето. Трябва да се приведа в постоянна работна форма, тъй като през миналите 6 месеца не бях. Човек би трябвало да знае къде да спре, тъй като не сме тук за ден-два. Трябва да мислим генерално и в бъдеще. Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима в този момент, и не бях изцяло възобновен от една моя сериозна болка ”, описа искрено Карамазов.

Той стигна още по-далеч, признавайки, че е подготвен освен за загърби сериала, само че и изцяло да се откаже от кариерата си като артист. „ От няколко години си мисля, че може би е по-добре, в случай че човек непрекъснато се провокира и хваща нови пътища. Така някак истински и цялостно ще се изживее животът. Затова аз подхванах разнообразни направления и занимания. Интересни са ми и желая да се развъртвам в тях. Актьорското майсторство е ясно. Това върша 20 години. Но не е ли по-добре и друго да се опита? Мисля, че е! Затова бих се отказал от моята специалност поради други провокации ”, показа още звездата. Макар да не прецизира тъкмо какво го интересува като възможна бъдеща кариера, се допуска, че това е фотографията и поддържането на личен уебсайт, с които Карамазов от много време се занимава отвън своята съществена специалност.

Както „ Уикенд ” писа, от няколко месеца той изрично отхвърля да поема функции в нови театрални постановки, като в същото време редуцира и старите си представления. Така да вземем за пример неотдавна изигра за финален път обичаното на доста театрални фенове „ Спанак с картофи ”. Въпреки че ползата към спектакъла в никакъв случай не е стихвал, а билетите се продаваха като топъл самун, артистът отхвърли да се занимава отсега нататък с това зрелище. Все отново той не слиза дефинитивно от сцената. Продължава да играе в няколко спектакъла на Народния спектакъл, като признава, че обичана му е френската комедия „ Богът на касапницата ”, където взе участие и Юлиан Вергов.

Въпреки всичко Владо даде очаквания на почитателите си, че най-малко към този момент няма да изостави изцяло своята работа на сцената и пред камерата и ще одобри роля в сериал, въпреки и не в „ Откраднат живот ”. „ Ще има и други сериали, считам, че много скоро отново ще се гледаме на екрана ”, твърди звездата. Вероятно има поради упования втори сезон на кримката „ Дяволското гърло ”, в който още преди месеци бе обявено, че ще взе участие макар дископатията.

Никакви заболявания не са в положение да спрат звездата да кръстосва пътищата на планетата. Запитан каква е най-голямата му фантазия, Карамазов дава отговор: „ Да обиколя целия свят. В момента съм на половината ” и прецизира, че е бил допълнително от 50 страни. Най-новото му към този момент пътешестване е от преди дни – до Португалия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР