Тежката контузия на Рик Джонатан дава шанс за изява на

...
Тежката контузия на Рик Джонатан дава шанс за изява на
Коментари Харесай

Контузията на Рик Джонатан дава шанс на Делев и Жоржиньо

Тежката травма на Рик Джонатан дава късмет за изява на Спас Делев и Жоржиньо в Лудогорец. През есента и двамата играеха поддържаща роля в отбора на Анте Шимунджа, като в един миг се показваха на терена единствено в мачове на дублиращия състав във Втора лига. 33-годишният Делев взе участие в 13 дуела в елита, в които бе прецизен два пъти. Доста по-епизодични бяха изявите на Жоржиньо, написа " Тема спорт ".

27-годишният някогашен футболист на ЦСКА - София записа единствено 3 срещи в еfbet Лига, в които съумя да означи 1 гол.
 Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола
Интересното е, че в първата контрола на Лудогорец в Турция - против втородивизионния немски Хановер, изгубена с 1:2, Делев бе употребен като бек. Той играеше вдясно на защитата. Както е известно, разградчани се разделиха с дългогодишния си краен защитник Сисиньо. 34-годишният бразилец се прибра в родината си и подписа с новака в елита Баия. За негов заместител Лудогорец искаше да притегли Алекс Виго.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР