Тежката контузия на Билал Бари означава само едно - Левски

...
Тежката контузия на Билал Бари означава само едно - Левски
Коментари Харесай

Левски привлича заместник на Билал Бари през зимата

Тежката травма на Билал Бари значи единствено едно - Левски сигурно ще притегли централен нападател по време на зимния трансферен прозорец, написа " Тема спорт ". През лятото " сините " не съумяха да подсилят нападението си. 

Това е и повода в последните дуели там да бъде употребен Илиян Стефанов, който е нападателен халф. Стефанов водеше офанзивата в дуела за Суперкупата против Лудогорец, изгубен с дузпи, против Арда (2:0) и Локо София (2:3). 
 От Франция потвърдиха неприятните вести за Билал Бари От Франция потвърдиха неприятните вести за Билал Бари
От Левски към този момент имат набелязани трансферни цели. " Сините " наблюдават от много време насам таран от бразилското състезание. Той ще продължи да бъде следен и вероятно ще бъде взет в края на годината.

Не е изключено столичани даже да привлекат двама индивида за върха на офанзивата. Освен Стефанов за този пост, Станимир Стоилов може да употребява при потребност ветерана Ивелин Попов, както и младока Марин Петков. 
27  Левски - Арда
В момента първият влиза в ролята на плеймейкър, а новоизпеченият национал Петков най-често е на десния фланг на нападението. Марин има 3 попадения в 6 мача в елита този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР