Тежката диагноза - тумор на пикочния мехур, е поставена на

...
Тежката диагноза - тумор на пикочния мехур, е поставена на
Коментари Харесай

За 2 дни събраха парите за болната майка на 5 деца

Тежката диагноза - израстък на пикочния мехур, е сложена на младата жена от Годеч през 2015 година, единствено две години, откакто президентът Росен Плевнелиев награди семейството с наградата "Голямото семейство за 2013 година " на публична гала.

Велка е претърпяла 3 интервенции, като след втората болестта се развива скорострелно. Няколко месеца по-късно туморът рецидивира и в други органи и елементи на тялото и тя се нуждаеше от 30 000 евро за лекуване в клиника в немския град Хайделберг.

Само за два дни хиляди положителни българи подадоха ръка на болната Велка и нужната сума за лекуване е събрана, оповестиха годечкият в. "Актуален глас " и "България он Ер ".

Очаква се до края на седмицата младата жена да отпътува за Германия.

"Не чаках толкоз бързо да се съберат парите. По сметката ми има към 35 000 евро. Изследванията ми, направени в България, няма да бъдат приети там и ще ми създадат нови. След това ще постъпя в болница, само че не се знае след какъв брой време ще бъда оперирана ", описа Велка Дойчинова. Тя чака възстановителният интервал да бъде дълъг.

Съпругът на Велка - Красимир показа, че той също ще замине за Германия, а след интервенцията ще се върне назад в България, с цел да се грижи за петте им деца, благодарение на огромния им батко и дядо им.

44-годишната майка благодари на всички положителни хора, които "са отделили от залъка си, които не са купили нещо за детето си ", с цел да оказват помощ на нея.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР