Тежка затвори главния път между Бургас и Приморско. Инцидентът е

...
Тежка затвори главния път между Бургас и Приморско. Инцидентът е
Коментари Харесай

Тежка катастрофа със загинал на пътя Бургас - Приморско

Тежка затвори основния път сред Бургас и Приморско. Инцидентът е станал към 15.30 часа.

По информация на полицията в Бургас в злополуката вземат участие лека кола и товарен автомобил. Шофьорът на лекия автомобил ненадейно навлиза в насрещното придвижване и се блъска челно в камиона. Мъжът, предизвикал злополуката, е умрял в колата за спешна помощ на път за болничното заведение. Той е имал фрактура на крайници, също е астматик и му се е наложило в допълнение обдишване.
 Катастрофа затвори придвижването по автомагистрала Тракия край Сливен Катастрофа затвори придвижването по автомагистрала " Тракия " край Сливен
След злополука краткотрайно е лимитирано придвижването при 262 километър на Автомагистрала " Тракия " в посока София. Осигурен е обходен маршрут: п.в. " Ха...

Водачът на товарния автомобил не е потърпевш.

Катастрофата се е случила по неустановени досега аргументи. Вероятно заради ненадейно влошено здравословно положение на лидера на лекия автомобил, заяви Българска национална телевизия.

Към този миг секторът Бургас-Приморско остава затворен за придвижване. Обходните направления са през Равадиново за пътуващи от Бургас на юг и през Ясна поляна за пътуващи към Бургас.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР