Тежка загуба съкруши Райна. Изпълнителката е в депресия, след като

...
Тежка загуба съкруши Райна. Изпълнителката е в депресия, след като
Коментари Харесай

Райна: Загубих дете

Тежка загуба съкруши Райна . Изпълнителката е в меланхолия, откакто загуби домашния си любим Карпуз. „ Изгубих дете, не куче. Това беше ти за мен цели 13 години–моето бебче, детенцето ми”, проплака Райна в обществените мрежи. Певицата не желае да разисква въпроса и помоли да я оставят няколко дни уединено със скръбта й, с цел да оплаче любимеца си умерено, написа „ България днес”.


Единственото, което се знае, е, че загубата на мъника е поради болест. Минипинчерите Дракон и Карпуз са с Райна още от времето, когато тя излизаше с Константин. Когато двамата се разделиха, домашните любимци останаха при певицата. Преди три години тя загуби Дракон и тогава с месеци не можеше да го преживее.

Тя шокира с признанието, че е подготвена да жертва всичко–любов, пари, пътувания, кариера,... единствено и единствено да резервира още няколко години обичаното си животно крепко и добре. Сега Райна понася за повторно сходна трагична загуба и е съкрушена.
„ Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за повторно ми лиши най-ценното, което съм имала — Дракон, а в този момент и теб Карпузче.

После се укротявам, като си казвам–бяхте прекомерно съвършени за този свят”, споделя Райна.„ Ти си моят мощен мъж, въпреки да беше единствено кг ти се бори като войник. До последния си мирис, ти беше войник! Маминото момченце, по този начин напълно, по този начин обичано. Толкова обич още желаех да ти дам... „, изля болката си певицата. Феновете на изпълнителката се пробваха да я поддържат, само че изпълнителката признава, че е опустошена и никакви събития няма да й оказват помощ да преодолее загубата на обичаното й куче.

фотография:фейсбук райна
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР