Тежка война е избухнала между Ани Салич и Гала, узна

...
Тежка война е избухнала между Ани Салич и Гала, узна
Коментари Харесай

Ани Салич и Гала в тежка война! Ето я и причината

Тежка война е избухнала сред Ани Салич и Гала, разбра HotArena.

Новинарката и водещата на „ На кафе “ не си говорели от 2014 година, когато за последно Салич се навивала да гостува в предаването на русокоската. Оттогава отклонявала всички предложения най-директно и отказвала да подвига рейтинга на съперницата си.

Преди дни самата Ани удостовери за напрежението сред нея и Гала, отговаряйки на ядосан коментар на фен в обществените мрежи, който се възмущава по какъв начин е допустимо на русокосата телевизионерка да й се дават 3 часа ефирно време от понеделник до петък, а любимката му Салич да би трябвало да се лимитира единствено в границите на новините и да не й се гласоподава доверие да осъществя по-светски формат, писа „ Ретро “.

Не съм аз програмен шеф на малкия екран “, отсече лютата благоевградчанка, което се възприе от почитателите и като намек, че в случай че заема този пост, нещата ще стоят по различен метод.

Битката сред двете почнала още през 2014 година, когато на новинарката й било обявено, че дамското й токшоу „ Извън новините “ пада от ефира на Нова. Тогава от управлението на медията били безапелационни пред Салич, че не им трябвал втори формат, който да дублира наличието на „ На кафе “ и да подкопава рейтинга му, а Ани се почувствала безпределно афектирана.

Ани била уверена, че нейната идея е в пъти по-добра и не е съгласна  авторската й концепция да бъде сравнявана с един елементарен клюкарник, за какъвто считала „ На кафе “.

Всеизвестен факт е, че екранната половинка на Ники Дойнов не мели брашно с нито един от сътрудниците си, смятайки се за най-велика и недосегаема. Ани даже към момента продължава да води класацията за най-скъпоплатен кадър в Нова тв. Тя взима по 12 бона месечно, до момента в който Гала прибирала единствено 10 000 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР