Тежка трагедия застигна семейство Таневи от Смолян. Тренадафил Танев, познат

...
Тежка трагедия застигна семейство Таневи от Смолян. Тренадафил Танев, познат
Коментари Харесай

Мистериозно почина най-известният сервитьор в Пампорово

Тежка покруса застигна семейство Таневи от Смолян. Тренадафил Танев, прочут в града като Тренди, е умрял в Генуа, Италия.

Сумата, нужна за прибиране на тленните остатъци на Трендафил Танев, е събрана благодарение на доста донори, заяви щерка му.

" С мама желаеме да изкажем големи благодарности към всички наши другари, близки родственици и съграждани. Всички ни помогнахте толкоз доста в този ужасяващ миг в живота ни. Благодарение на добрината им ще можем да приберем тати у дома. Благодаря на смолянската полиция, която реагира толкоз бързо, с цел да разберем истината за случилото се. Благодарим на всички медии, които проведоха акцията, с цел да ни оказват помощ “, сподели Таня Танева, представена от СмолянПрес.

" Тренди имаше доста другари, благосклонен и на мравката път правеше ", споделят още щерка му и опечалената млада вдовица.

Трендафил бе професионален сервитьор дълги години на Пампорово. 50-годишният смолянчанин отпътувал да работи в чужбина, откакто поради ковид намаляла работа в заведенията. През уикенда Трендафил си купил автобусен билет от Алмонте /Испания/ до София. Дъщеря му обаче изгубила телефонна връзка с него в деня, в който пътувал към дома си. Притеснени фамилията му се обадили на автобусната компания. От там сбито им обяснили, че го свалили на автогарата в Генуа/Италия/. Бил почнал да буйства, желал да се самонарани и изплашил останалите пасажери. За това го свалили от рейса, макар че имал билет.

Не потърсили обаче нито съдействието на локалните управляващи като полиция, не се обадили даже на роднините, споделя през сълзи щерка му Таня. Тя и майка й незабавно отишли в смолянската полиция и Трендафил бил разгласен за общодържавно търсене. На идващия ден им съобщили, че са го разкрили в Генуа умрял в резултат на случай.

" Тепърва ще търсим отговорност и отговори от автобусната компания, за какво са го изхвърлили като куче на улицата, без да се обадят на никого. Сега най-важното е да си го приберем у дома “, сподели щерка му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР