Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок

...
Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок
Коментари Харесай

Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок по bTV

 Тежка покруса бележи живота на новия водещ на утринния блок по Би Ти Ви – Златимир Йочев. Заместникът на Антон Хекимян остава без татко в ученическите си години и е отгледан от своите майка и сестра.

Журналистът губи баща си в злокобна злополука, която се случва в Либия. По това време цялото семейство живее в Триполи, където родителите на Златимир вземат решение да заминат, с цел да потърсят по-добро бъдеще за децата си, подмамени от образеца на хилядите българи, отпътували на работа в арабската страна поради по-доброто възнаграждение.

Там се откриват добре, майка му бързо си намира работа, тъй като е акушерка по обучение. Баща му пък се захваща със счетоводство. Златимир и сестра му учат в българското учебно заведение в Триполи, само че щастливото им и нехайно детство е помрачено от пътния случай, в който умира татко им. Тогава майка им взема решение да се приберат в България, а бъдещият публицист продължава образованието си в съветска гимназия.

Повече от учението обаче го вълнува футболът. Подгонва топката след триумфите на националите ни в Съединени американски щати през 1994 година. Тренира професионално и отдадено, само че не е видян от огромните тимове. Така ентусиазмът му секнал и решил да се върне към образованието. Журналистиката в Софийския университет била първият му избор.

Приемат го със страховит триумф под номер 5 в листата с кандидат-студенти. За да пробие в СУ, пътува всяка седмица от родното си Хасково до София в продължение на цяла година, посещавайки частни уроци. В последна сметка става съвсем отличник на випуска и приключва с шестица.

Още в студентските години Златимир се среща със своя предстоящ началник Антон Хекимян. Тогава Тони е с година по-голям от него и е по-напред с материала, само че въпреки всичко се случвало да имат общи лекции по някои дисциплини. Имат положително другарство, само че пътищата им се разделят. Хекимян от студент си проправя път в Би Ти Ви, а Йочев сменя цели 5 малките екрани, до момента в който се добере до неговия стол.

В тв сектора към този момент потегли слух, че за новата позиция на Златимир са ходатайствали и Антон, и брачната половинка на Йочев – Марина Цекова, която пък преди няколко месеца направи трансфер от Нова телевизия в Би Ти Ви и стана водещ на обедните и късните новинарски излъчвания.

Техни сътрудници подозират, че от ревнивост двамата желали да разделят едно и също работно място, с цел да могат да се наблюдават. Това обаче не се случвало, защото Златимир и Марина ходели в нюзрума в напълно друг часови диапазон и въобще не се засичали. Красивата Цекова обаче несъмнено ще има мотиви за ревнивост, защото обичаният й си партнира ежедневно в ефир с хубавицата Биляна Гавазова, с която прекарват и часове дружно в диалози след работа, твърди " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР