Тежка санкция ще докара на Левски фенът, който уцели полицай

...
Тежка санкция ще докара на Левски фенът, който уцели полицай
Коментари Харесай

Ето каква санкция може да докара на Левски гаменът, който уцели полицай с бомбичка

Тежка глоба ще докара на Левски фенът, който уцели служител на реда с бомбичка по време на мача с ЦСКА-София. В следствия на гаменския акт дамата получи тежки пострадвания, като за малко не загуби окото си.

Почти несъмнено " сините " ще бъдат лишени от домакинство поради тази постъпка на последователя, само че въпросът е за какъв брой мача. В дисциплинарния устав на БФС са разказани следните обстановки в член 37, касаещ хвърлянето на предмети към терена:

 Епизод 3: ЦСКА-София - Левски 2:2 @@@

" Предметът е паднал отвън терена и е влезнал в прикосновение със служебно или длъжностно лице, като е предизвикал пострадване. Санкцията е 4000 лева и една среща отнемане от домакинство ". Както и " С тежки последици - По 10 000 лв. на среща и Лишаване от домакинство за 3 срещи. "

Тънкият миг е дали дисциплинарната комисия ще разтълкува пострадванията на служителят на реда като " тежки последици ". Ако това се случи, " сините " изгарят за три мача без аудитория и 30 хиляди лева санкция.

 Епизод 3: ЦСКА-София - Левски 2:2 @@@

Така те ще изиграят без почитатели мачовете с Верея, ЦСКА-София за Купата и с Ботев при започване на май. Ако следствията не бъдат разтълкувани като " тежки ", без аудитория ще е мачът единствено със старозагорци.

Ако " сините " бъдат осъдени " с тежки последици " и в случай че сходен случай се повтори до края на сезона, те ще бъдат изхвърлени от групата и санкционирани с още 20 хиляди лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР