Тежка реакция – например стомашно кървене заради язва, проблеми с

...
Тежка реакция – например стомашно кървене заради язва, проблеми с
Коментари Харесай

Самолечението - начин да си докарате тежки проблеми. И готвен лимит за електронни направления

Тежка реакция – да вземем за пример стомашно кървене поради язва, проблеми с бъбреците, с черния дроб, със сърцето – това може да са следствията от самолечение с медикаменти. Видях на формат А4 лист „ какво предлагат светилата в медицината ”, които се оставят в поликлиниката, съобщи общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова, член на УС на Българския лекарски съюз (БЛС).
Николова предизвести, че е видяла комбинации от доста тежки медикаменти, които се употребяват единствено при извънредно тежки здравословни положения. Тя добави, че не всеки е учил и практикувал години наред, с цел да може да се лекува самичък.
 Бившият началник на РЗИ София се връща на работа Бившият началник на РЗИ София се връща на работа
Бившият началник на РЗИ София доктор Данчо Пенчев се връща на работа. Това заяви националният здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев....
Що се отнася до обзор при персонален доктор на болен от ковид, Николова живописно разказа нещата – да пристигна пациентът, което е нарушаване на карантината или да отиде тя, като би трябвало да се съблича и преоблича със специфични облекла пред блока на всеки пациент. А на изпроводняк да ме забелят с една кофа белина ли, попита Николова. " Всеки ден преглеждаме ", увери тя пред Нова телевизия.
На въпрос кое е най-разумно за следене на заболели, Николова предизвести, че след среща през вчерашния ден имало предизвестие от НЗОК, че електронните посоки за PCR, за рентген и кръвна карантина ще са с предел. " Как ви звучи – ще пусна на 10 пациенти и на 11-тия ще кажа, че ми е приключил лимитът ", възмути се Николова. " Аз на кого ще откажа – не желая в такава тежка спешна обстановка да се чудя на кого да назнача рентген и на кого да не назнача ", сподели лекарят и подсети, че тези посоки още не са подготвени. По думите на здравния министър Костадин Ангелов платформата е подготвена, само че текат договаряния сред Българския лекарски съюз и НЗОК за детайлностите.
" Някой знае ли каква ще е броя на заболелите, с цел да пресметна предел ", заключи Николова.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР