Тежка нощ за част от привържениците на Левски, които са

...
Тежка нощ за част от привържениците на Левски, които са
Коментари Харесай

6 българи в болница, 20- арестувани в Задар преди мача между Левски и Хайдук

Тежка нощ за част от последователите на Левски, които са в Хърватия, с цел да поддържат " сините " в днешния първи мач от втория прелиминарен кръг на Лига Европа против Хайдук в Сплит. По информация на Дарик има проблеми с последователи на Левски, които са в град Задар, на към 150 километра от Сплит.

Част от почитателите, членове на Националния фенклуб на последователите, са имали конфликти с локални ентусиасти, които са пътували до там, с цел да търсят спор. Има запалена българска кола по информация на Дарик. Автомобилът е на пет момчета, които са се пробвали да си спасят документите от него, само че са потърпевши от огъня и по-късно са били настанени в болница.

Има и момче със счупена глава, което е откарано болница. Така общо шестима българи са настанени в болнично заведение. Около 20 български фена пък са в ареста. " В Задар сме, с цел да може от тук да пътуваме и да подкрепим Левски в Сплит. Полицията не съумя да се оправи с ситуацията и на нашите момчета несъмнено ще бъдат повдигнати обвинявания ", са част от думите на ръководителя на Националния фенклуб на Левски Степан Хиндлиян.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР