Тежка лична драма измъчва Надежда Нейнски, прочула се през 90-те

...
Тежка лична драма измъчва Надежда Нейнски, прочула се през 90-те
Коментари Харесай

Хубавото Наде се развежда заради Яна Маринова?

Тежка персонална драма изтезава Надежда Нейнски, прочула се през 90-те като Хубавото Наде. Бившата външна министърка от държавното управление на Иван Костов е пред бракоразвод поради актрисата Яна Маринова, научи извънредно „ Уикенд ” от чудесно осведомени източници. Според настоящата клевета, мъжът й Светлин Нейнски, си паднал по звездата по време на фотосите на продуцирания от него сериал „ С река на сърцето ”, който сега се излъчва по Нова тв.
Светлин Нейнски цяло лято тичал като кученце след Яна Маринова във Видин, където с месеци живя екипът на сериала „ С река на сърцето ”, настояват източниците на „ Уикенд ”. Той не пропущал фотоси на тъмнокосата звезда. Когато тя била на работа, 62-годишният й началник бил компактно на терен, с цел да следи всяка нейна стъпка. На екипа, а към този момент и на феновете, им прави усещане, че 44-годишната актриса има необяснимо доста голи подиуми без необикновен принос към сюжета. Шушука се, че може да са ги вкарали в сюжета особено поради продуцента. Вечер той постоянно намирал мотив да я извика сякаш по работа в стаята си в хотела, където били настанени всички от сериала. Какво са правили двамата там, какво са обсъждали и по какъв начин са работили, не е ясно. Този игра обаче траяла с месеци.

Нейнски бил толкоз пристрастен по актрисата, че бил подготвен да се разведе с формалната си половинка . Той към този момент й бил споделил, че в живота му се е появила друга жена. Големият удар бил нанесен на Хубавото Наде тъкмо около нейната кръгла годишнина. В началото на август тя навъртя 6 десетилетия. Вместо подарък е получила от мъжа си предложение да сложат завършек на брака си по взаимно единодушие, настояват осведомени. Врялата и кипяла в политиката дама обаче не повярвала, че възприятията на брачна половинка й са съществени. Тя била уверена, че това е нормално въодушевление, което с времето ще отмине. Затова отсякла, че няма да му даде бракоразвод. Простила му, че е кривнал от правия път, и щяла да чака да му мине, с цел да се върне при нея.

Надежда към момента била влюбена в брачна половинка си, за който се омъжи преди 13 години , откакто се разведе с бащата на двете си дъщери – Камен Михайлов. Нейнски също имаше различен брак, който приключи, с цел да е с Хубавото Наде. Двойката правеше усещане с извънредно топлите си усеща, които не криеше на обществени места. Надежда и Светлин до неотдавна се държаха за ръце като възпитаници. Но очевидно даже и тяхната обич не е била задоволително мощна, с цел да устои пред чара на актриса като Яна Маринова.

Звездата от 12 години е омъжена за 56-годишният боксьор Тихомир Винчев, с който живееше дълго преди брака. Тя в никакъв случай не е крила, че точно поради него се е развела с бащата на сина си Никола – Богомил, който умря преди 3 години. Доскоро се смяташе, че връзката на Яна с Тихомир е доста постоянна. Преди към година обаче се заприказва, че звездата е пред бракоразвод. Тогава тя отхвърли тези клюки. Дали обаче няма да постави завършек на брака си в този момент? Времето ще покаже. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР