Teжка катастрофа затвори Е-79 между между Мездра и Ботевград, съобщава

...
Teжка катастрофа затвори Е-79 между между Мездра и Ботевград, съобщава
Коментари Харесай

Зверска катастрофа между Мездра и Ботевград, като по чудо няма жертви

Teжка злополука затвори Е-79 сред между Мездра и Ботевград, оповестява BulNews. Инцидентът е станал преди към половин час, след Лютидол, в региона на крайпътното заведение, в посока София.

По първична информация на правия сектор са се блъснали челно джип и кола. Вследствие на зверския конфликт има минимум 2-ма ранени. Вероятната причина за случая е погрешно изпреварване, само че занапред дежурни дознатели ще обясняват по какъв начин се е стигнало до произшествието.

На мястото дойдоха полиция, 2 коли за спешна помощ и 2 екипа на пожарната от Ботевград. В момента огнеборците към момента режат смачканите ламарини на возилата и не е ясно какъв брой души са пътували в тях.

Катастрофиралите коли са на пътя и придвижването и в двете направления е изцяло блокирано, като образувалата се колона от чакащи коли към този момент е голяма.

Шофьорите по опция да избегнат тръгването по този маршрут, защото задръстването е километрично, а придвижването се чака да бъде блокирано най-малко още 2 часа. Въведен е обходен маршрут за тежкотоварни МПС по път II-16 Мездра - Своге, за МПС до 10 т. по път III-161 Ребърково - Ботевград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР