Тежка катастрофа затруднява трафика между Враца и Криводол, има и

...
Тежка катастрофа затруднява трафика между Враца и Криводол, има и
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа между кола и трактор край Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Тежка злополука затруднява трафика сред Враца и Криводол, има и ранени хора, видя първо кореспондент на организация  BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, малко преди кръстовището сред Криводолско шосе и обходния път на Враца. Сблъскали са се лек автомобил и трактор. И двете транспортни средства се движели в поска Криводол. Тракторът тръгнал да завива в ляво, когато бил натресен от движещото се зад него врачанско „ Ауди “ А6. 
Трактористът описа, че бил дал ляв мигач, само че водачът на колата отхвърля. Има обаче доста дълъг спирачен път преди удара, което демонстрира, че автомобилът се е движел с доста висока скорост.
Ударът е бил толкоз мощен, че колата съвсем е преобърнала тежката машина. Нанесени са и съществени материални вреди по „ Ауди “-то, чиято предна част е смазана.  
При конфликта са ранени двама от пасажерите в лекия автомобил - семейство от Криводол. Те пътували с щерка си, която обаче се разминала без пострадвания. 
На мястото е  пристигнала кола за спешна помощ, която оказала първа помощ на водача. Жена му е откарана към болничното заведение за спомагателен обзор и проучвания. 
В момента придвижването към Криводол е затруднено, защото едната лента е заета от участниците в ПТП-то и два екипа на полицията, които обясняват аргументите, довели до злополуката. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР