Тежка катастрофа в нощта от понеделник срещу вторник в Констанца.

...
Тежка катастрофа в нощта от понеделник срещу вторник в Констанца.
Коментари Харесай

Трима са в болница след тежка катастрофа с български бус в Констанца

Тежка злополука в нощта от понеделник против вторник в Констанца. Трима мъже са откарани в болничното заведение, откакто микробусът, в който били, се блъснал мощно в ограда. Твърди се, че водачът е изгубил надзор над кормилото поради скоростта и мокрия път.

Според очевидци лидерът на микробуса се е движел с превишена скорост по улицата, като поради мокрия път, е изгубил надзор над кормилото и бусът е поднесъл. Последвал жесток конфликт в оградата на централата на жандармерията в Констанца. 

Возилото с български номера първо се е блъснало в дърво, а оттова е рикоширало. На място са отишли няколко екипа на полицията и избавителната работа, които са оказали първа помощ на тримата мъже. 

Пострадалите са с голям брой контузии и са откарани по неотложност в болница. Един от тях е в тежко положение. Имената на ранените не се оповестяват.

" Бяхме помолени да се намесим при пътнотранспортно произшествие в община Констанца. Отидохме на място със специфична противопожарна кола и два екипа за първа помощ. Тримата потърпевши бяха прегледани и по-късно превозени до Окръжна болница в Констанца за цялостни медицински проучвания “, сподели Ана-Мария Стойка, представител на регионалния Инспекторат за изключителни обстановки (ISU), представена от Antena3 CNN. 

" Единият от пациентите е с тежка контузия на главата, другият е с контузия на низък крак и лумбален гръбначен дирек, а третият - с контузия на горен крак ", оповестиха за медията от лечебното заведение. 

Полицията към този момент е образувала наказателно произвеждане за умишлена телесна щета и се обясняват кой е бил зад кормилото, както и всички условия към случая.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР