Тежка катастрофа в Бургас. Около 5 часа тази сутрин автобус

...
Тежка катастрофа в Бургас. Около 5 часа тази сутрин автобус
Коментари Харесай

Двама полицаи загинаха в Бургас при тежка катастрофа след преследване на автобус с мигранти

Тежка злополука в Бургас. Около 5 часа тази заран рейс с мигранти се вряза в павилион и патрулен автомобил по време на гонене с полицията. Загинали са двама служители на реда, преследвали рейса с мигранти.

Заради случая е затворена огромна част от кръстовището на " Трапезица ". Към Бургас пътува и служебният вътрешен министър.

В " Денят стартира " заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев съобщи, че жертвите на тежкия случай са служители на реда от ОДМВР - Бургас, които са патрулирали на входа на града.

Преди починалите да се включат в преследването на рейса с мигранти, транспортното средство не се е подчинило на два опита за прекъсване от постове на " Гранична полиция ". Патрулирашщите служители на реда в морския град поели рейса при влизането му в Бургас и подхванали дейности за прекъсването му. При гонка по улиците на града рейсът катастрофира и на място умират двамата чиновници на реда.

Няма данни за съществено потърпевши пасажери в рейса. В него са пътували 47 мигранти - мъже, дами и деца, които сега са на мястото на злополуката. Тепърва ще се обяснява националността им.

В " Денят стартира " заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев изрече съболезнования на фамилиите на починалите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР