Тежка катастрофа тази вечер. Автобус се преобърна на пътя Тополовград-Свиленград,

...
Тежка катастрофа тази вечер. Автобус се преобърна на пътя Тополовград-Свиленград,
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с автобус с туристи в близост до Свиленград, един е загинал, има много пострадали

Тежка злополука довечера. Автобус се прекатурна на пътя Тополовград-Свиленград, покрай село Младиново, заяви Българска национална телевизия. Един човек е умрял, а 9 са ранени. Автобусът е пътувал с екскурзианти на връщане от гръцкия град Кавала за Бургас. На място незабавно са изпратени 6 коли за спешна помощ, 7 полицейски екипа и 5 пожарни автомобила.
 
Сигнал за пътното произшествие е подаден на тел. 112 малко след 18:00 часа. По първична информация на път II-55 Нова Загора – Хасково сред селата Дрипчево и Младиново пътнически рейс с бургаска регистрация, в който са пътували 40 пасажери е паднал в дере край пътя.
 
Благодарение на мигновената интервенция на полицията всички пасажери са бързо извадени, някои превозени към болнични заведения, други ориентирани за обзор на място и им е проведен заслон. В кметството в Младиново са подслонени 17 души, които не са тежко потърпевши.
 
Кметът на Бургас Димитър Николов е влязал в контакт с болничното заведение в Хасково, където са настанени огромна част от потърпевшите.
 
" 6 от дамите, в това число екскурзоводката, са в болничното заведение в Хасково и са настанени в хирургия и ортопедия с пострадвания, само че няма заплаха за живота им, съгласно уверенията на шефа на болничното заведение. Има още хора, които сега се диагностицират в незабавното поделение. При нужда ще изпратим рейс да прибере за Бургас останалите пасажери ", заяви Николов.
 
Пробата за алкохол на лидера е негативна, пред униформените той е изясни, че на завой рейсът е поднесъл.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР