Тежка катастрофа тази сутрин блокира движението в Кресненското дефиле. Инцидентът

...
Тежка катастрофа тази сутрин блокира движението в Кресненското дефиле. Инцидентът
Коментари Харесай

Неправилно изпреварване е причина за тежката катастрофа в Кресненското дефиле

Тежка злополука тази заран блокира придвижването в Кресненското дефиле. Инцидентът стана на основния път Е-79 при отбивката за селата Стара Кресна и Ощава. Удариха се три камиона и една кола, чийто водач пострада, само че без заплаха за живота.

Вижте повече детайлности в директното включване на Антония Сукалинска от рисковия сектор.

По знамение, тежката злополука се размина без жертви, само че пътят към Гърция остана блокиран за часове. Причината за случая е погрешно изпреварване.

Около 9 часа 44-годишен водач от петричкото село Яново пътува дружно със своя татко в посока София. На разклона за село Ощава взема решение да направи рискована маневра - да изпревари тежкотоварен автомобил.

Не съумява и се блъска челно в насрещно движеща се цистерна. След цистерната обаче се движи различен тежкотоварен автомобил с румънска регистрация, който пък се блъска челно в автовоз, движещ се пред лекия автомобил.

Шофьорите на тежкотоварните машини не са потърпевши. С леки пострадвания е водачът на лекия автомобил, който е настанен в болничното заведение в Сандански.

Три часа придвижването по основен път Е 79 беше изцяло блокирано и в двете направления.
 Отвориха придвижването в Кресненското дефиле Отвориха придвижването в Кресненското дефиле
Тежка злополука тази заран блокира придвижването в Кресненското дефиле. Инцидентът стана на основен път Е-79 при отбивката за селата Стара Кресна и Оща...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР