Тежка катастрофа стана с пътнически автобус на АМ „Тракия, на

...
Тежка катастрофа стана с пътнически автобус на АМ „Тракия, на
Коментари Харесай

Шест жертви в меле на магистралата край Вакарел

Тежка злополука стана с пътнически рейс на Автомагистрала „ Тракия ", на 27-ми км преди София. По непотвърдени данни починалите са шестива, измежду които и дете, към 20 са ранени.

Автобусът се е обърнал край Вакарел. Към 11.25 часа в полицията е получен сигнал за пътния случай. Катастрофиралият рейс е на компанията „ Юнион Ивкони ". По първична информация Рено е блъснало странично рейса и той се е обърнал. Организирани са медицински и екипи на пожарната и полицията за оказване на помощ на потърпевшите пасажери. 11 коли за спешна помощ са на място, 6 от тях към този момент пътуват с потърпевши към лечебните заведения в София.

Изпратените на място коли за спешна помощ ми подават данни, че има умряли, над 20 са потърпевшите, заяви след това представителят на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска пред Фокус..

„ Изпратили сме 14 коли за спешна помощ към мястото на случая, което е голямо количество. Вече 4-5 от тях са на място ", уточни тя. „ Инцидентът се е случил на 27 км на Автомагистрала „ Тракия " след Траянови врата, преди Ихтиман ", посочи Катя Сунгарска. „ Доколкото имаме информация, не мога да кажа какъв брой е правилна, рейс се е преобърнал и е затиснал кола ", разяснява тя. „ Ще транспортираме потърпевшите към „ Св, Анна " и „ Пирогов ", в случай че се наложи и във ВМА ", сподели още представителят на ЦСМП.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР