Тежка катастрофа стана на 8 -ми ноември около 05,50 часа

...
Тежка катастрофа стана на 8 -ми ноември около 05,50 часа
Коментари Харесай

Тир се обърна в крайпътно дере около Монтана

Тежка злополука стана на 8 -ми ноември към 05,50 часа на път граница Румъния - Видин - Монтана - Враца - Мездра - София - Благоевград - Кулата - граница Гърция / републикански път I-1 км. 101+200/ с посока на придвижване от Монтана към Видин.

Водачът Б. Н. Б. ръководи товарен автомобил марка " Мерцедес " модел " Актрос " с прикачено ремарке за товарен автомобил " Шмиц СГФ C2 ", като на десен завой, при придвижване с несъобразена с пътните условия скорост и при понижена видимост - мъгла и мокра пътна настилка, губи надзор над ръководеното от него мпс, излиза вдясно от пътното платно по посоката си на придвижване и се прекатурва в крайпътно дере.

В разследване на осъщественото птп лидерът и пасажера А. Т. А. са превозени до ЦСМП гр. Монтана за обзор. На пасажера е породена междинна телесна щета, изразяваща се в спукан бял дроб и спукани ребра. Същият е настанен за лекуване в хирургично поделение на монтанската болница, без заплаха за живота.

Причинени са и обилни имуществени вреди по транспортното средство и товара - авточасти за мпс. Местопроизшествието е посетено от дежурна група, формирано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение. По случая продължава работа районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР