Тежка катастрофа със загинали и ранени блокира автомагистрала Тракия, Валери

...
Тежка катастрофа със загинали и ранени блокира автомагистрала Тракия, Валери
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 април

Тежка злополука със починали и ранени блокира автомагистрала " Тракия ", Валери Симеонов изиска да се възвърне тютюнопушенето в обособени пространства, а общините са в суматоха, че ще им спрат евросубсидиите.
Тези и още акценти публицистичният екип на събра за вас във вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния петък, 13 април.
ТЕЖКА КАТАСТРОФА СЪС ЗАГИНАЛИ И РАНЕНИ БЛОКИРА Автомагистрала " ТРАКИЯ "
Шестима души са починали на място, а 22 лица са настанени в три лечебни заведения в София след тежката злополука на автомагистрала " Тракия ". Това заяви основен комисар Младен Маринов. Той не удостовери информацията за 10 жертви. Тепърва ще се открива тяхната идентичност. " Вероятно се касае за случай с друго транспортно средство. Катастрофиралият рейс има уверение за техническа редовност ". Това съобщи министърът на превоза Ивайло Московски на ексклузивен брифинг по отношение на злополуката.
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОИСКА ДА съдебна експертиза ВЪЗСТАНОВИ ПУШЕНЕТО В ОБОСОБЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ
Предлагаме законопроект за смяна в закона за здравето, с който да се възвърне пушенето на обособени пространства. Това стана ясно от думите на вицепремиера Валери Симеонов в ефира на Българска национална телевизия, чиято партия НФСБ ще открие парламентарния сезон след великденската почивка с новия законопрект.
ОБЩИНИТЕ В ПАНИКА, ЧЕ ЩЕ ИМ СПРАТ ЕВРОСУБСИДИИТЕ
Българските общини се притесняват, че европейското финансиране за районите може да бъде понижено след 2020 година.
ДО МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА КЕВР ЩЕ РЕШИ ДАЛИ ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА НА ЧЕЗ ЕЛЕКТРО
В понеделник, 16 април, ще изготвя заповед за правене на отчета по отношение на лиценза на ЧЕЗ. До един месец ще излезе отчета и след още две седмици ще има съвещание, на което ще бъде взето решение. Касае се за ЧЕЗ " Електро България ", защото имаше процедура и за ЧЕЗ " Разпределение България ". Това съобщи ръководителят на КЕВР Иван Иванов.
КОЛЕГА НА ЖЕЛЯЗ АНДРЕЕВ, СЪЩО ТЪРСЕН ОТ Съединени американски щати: НЕ съдебна експертиза ЧУВСТВАМ ПРЕСТЪПНИК
Явих се непринудено в полицията, тъй като не се усещам нарушител. Това съобщи Искрен Георгиев, един от другите четирима българи с изключение на Желяз Андреев, търсени от Съединени американски щати за нарушаване на американските наказания против Syrian Air.
ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ТРУД ЗАПЛАШИХА, ЧЕ ЩЕ БЛОКИРАТ Автомагистрала " ТРАКИЯ "
Хиляди поданици на село Труд приготвят следващ митинг против цех за произвеждане на топло и електро сила от органични боклуци.
ЛАВРОВ: ЗАПАДНАТА НАМЕСА В СИРИЯ РИСКУВА НАЧАЛОТО НА Народоосвободителна въстаническа армия ВЪЛНА МИГРАНТИ КЪМ ЕВРОПА
Руският външен министър Сергей Лавров предизвести, че западната интервенция в Сирия може да докара до нова вълна мигранти към Европа, предадоха международните организации.
ЯСНИ СА ВСИЧКИ НОМИНАЦИИ ЗА " АСКЕЕР 2018 "
На 24 май – Денят на най-светлия ни празник: празникът на българската нематериалност, култура и просвета и на славянската книжовност, в Театър „ Българска армия” за 28-ми път Фондация „ Академия Аскеер” ще връчи своите национални награди за достижения в театралното изкуство през изтеклия сезон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР