Тежка катастрофа с линейка от Перник е станала тази нощ,

...
Тежка катастрофа с линейка от Перник е станала тази нощ,
Коментари Харесай

Линейка с пациент от Перник се размаза в София и стана страшно

Тежка злополука с кола за спешна помощ от Перник е станала тази нощ, написа ZaPernik.com. Малко преди 2 часа сутринта пийнал водач засича пернишката кола за спешна помощ, която транспортира пациент към софийска болница. Сигналът за злополуката е подаден на тел. 112.

Инцидентът се е случил малко преди Александровска болница. Шофьорът на колата за спешна помощ, макар опитите си да предотврати злополуката и да омекоти удара, се е блъснал в дърво. Линейката е смазана, а всички, които са се возили в нея са потърпевши.

Сестрата е с гръдна и коремна контузия, а лекарката е с комоцио и хематом на главата. Двете са закарани по неотложност в „ Пирогов “. Пациентът, който е транспортиран и водача на колата за спешна помощ пък са настанени във ВМА. По-късно водачът е изписан и се е прибрал с травма на краката.

Междувременно шефът на Спешното в Перник доктор Валери Симеонов не си вдигнал телефона, а заместничката му Шишкова схванала за случая, само че отказала да пристигна от Трън.

От централата на тел.112 са изумени. Наложило се лекарка от Спешното да дойде изключително на работа, с цел да замести потърпевшата си колежка.

Все още няма публична информация от полицията по случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР