Тежка катастрофа с камион и миниван е станала преди минути

...
Тежка катастрофа с камион и миниван е станала преди минути
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа с камион и миниван на възлов булевард във Враца, има пострадал /снимки/

Тежка злополука с камион и миниван е станала преди минути във Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е на бул. "Васил Кънчов ", под бензиностанция "Никойл ". Ударили са се миниван "Фиат " със софийска регистрация и камион "Ифа ". Зад кормилото на лекия автомобил бил към 65-годишен мъж, който пътувал с две дами на към 70 година Възрастният мъж излизал от газстанция "Газтрейд ", тръгнал да прави противоположен завой за автогарата, с цел да се прибере в Бели извор. В същия миг оттова идвал камионът, който е благосъстоятелност на частна компания за разчистване на тоалетни. Водачът на тежката машина опитал да избегне удара, само че не съумял и блъснал минивана откъм страната на водача. Вследствие на произшествието е потърпевш възрастният мъж, който е ранен по главата и има болки в гърдите.
На мястото дойдоха екип на полицията и кола за спешна помощ. Спешните медици транспортираха дядото към врачанската болница. За благополучие неговите спътнички са невредими и са се разминали единствено с уплах.
Движението в региона е лимитирано, защото авариралите возила към момента са насредата на пътя.
Припомняме, че на същото място на 20 юни почина известният в цялата страна Веско Джигера.
На мястото постоянно се вършат неразрешени противоположни завои, което провокира произшествия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР