Тежка катастрофа с един загинал и няколко ранени, сред които

...
Тежка катастрофа с един загинал и няколко ранени, сред които
Коментари Харесай

Последна Информация: Ето Какво Е Състоянието На Пострадалите В Касапницата В Ришкия Проход Днес

Тежка злополука с един умрял и няколко ранени, измежду които деца, стана сред украински ТИР и микробус " Мерцедес Вито " с турска регистрация в Ришкия проход.

Сигналът за случая, случил се на 2-3 км след село Камчия, е подаден в 14.08 часа на тел. 112, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Тежкотоварният камион бе връхлетял безусловно върху микробуса. Последен вътре остана водачът, който почина. Той е 40-годишен мъж от село Планиница, община Руен, който пътувал с брат си и фамилиите им.

Водачът на ТИР-а - украинец, е жив и е открито, че е карал пийнал - открити са 2,81 промила алкохол в кръвта му.

Шестима от седемте пасажери бяха откарани с пострадвания в шуменската болница. В болничното заведение обаче са признати петима - две дами, две момчета на 8 и 12 години и 9-месечно бебе. Една от дамите - 39-годишна, е майка на по-големите деца. Изпълнителният шеф на здравното заведение доктор Атанас Атанасов посочи по-рано пред " Фокус ", че по първична оценка най-сериозно е положението на една от дамите и бебето, които са с по-тежки черепно-мозъчни контузии. Всички потърпевши обаче са с множествени пострадвания, продължава доуточняването на тежестта на контузиите и съответното лекуване.

Движението през Ришкия проход е спряно за всички транспортни средства, като пътни служители на реда отклоняват трафика през Провадийския проход. Тежката техника дойде в късния следобяд на място, с цел да вдигне двете транспортни средства.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР