Тежка катастрофа с двама пострадали затвори пътя между Мизия и

...
Тежка катастрофа с двама пострадали затвори пътя между Мизия и
Коментари Харесай

Лоши новини! Тежка катастрофа затвори пътя между Мизия и Оряхово, линейка лети към Враца /снимка/

Тежка злополука с двама потърпевши затвори пътя сред Мизия и Оряхово, научи първо организация BulNews.
Пътният случай е станал малко след 10 часа. Ударили са се два леки автомобила, като все още не са ясни аргументите, довели до злополуката.
Вследствие на мощния конфликт са потърпевши и двамата водачи. Веднага след случая на мястото пристигнали коли за спешна помощ и екипи на полицията и пожарната. При инспекция в масивите на КАТ станало ясно, че единият лидер е недееспособен. Пристигналите на място незабавни медици са прегледали и транспортирали към лечебни заведения потърпевшите. Единият лидер е признат в болничното заведение в Козлодуй, а другият - във врачанската, като все още няма повече информация за здравословното им положение.
Возилата, участващи в произшествието, са със съществени материални вреди, а по пътното платно има разпилени от удара елементи.
Вече повече от 3 часа пътят сред двете общини е затворен, а на мястото на случая към момента има екипи на полицията, които работят по документирането на случая. 
Докато траят процесуално-следствените дейности от Агенция пътна инфраструктура /АПИ/ оповестиха обходен маршрут. Пътуващите в района се отклоняват по път II-15 Мизия - Сараево - Оряхово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР