Тежка катастрофа с джип и патрулка е станала днес във

...
Тежка катастрофа с джип и патрулка е станала днес във
Коментари Харесай

Шофьор на джип получи инсулт и смаза патрулка с двама полица...

Тежка злополука с джип и патрулка е станала през днешния ден във Врачанско - сред Роман и село Хубавене, предават локалните медии. Шофьорът на джипа е получил инсулт, което е хипотетичната причина за случая.



Около 10 часа тази заран джип " Мерцедес " ML ненадейно се отклонил по време на придвижване и при разминаване блъснал челно служебна полицейска " Шкода ".

Ударът е бил толкоз мощен, че патрулката изхвърчала край пътя.

По първична информация двамата чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са били в автомобила, са потърпевши. Единият от тях е тежко положение и е закаран от кола за спешна помощ в болница, като на този стадий той е без заплаха за живота.

Полицейският автомобил обаче е изцяло смачкан. Пред пристигналите сътрудници на потърпевшите водачът на джипа обяснил, че ненадейно му прилошало и изгубил надзор над возилото.

По-късно той е откаран в болница в Мездра, където е открито, че получил инсулт.

Заради тежкия пътен случай пътят е затворен.

Очаква се през идващите минути на мястото да дойде дежурен следовател, който да стартира работа по изясняване аргументите за злополуката.

Предстои да бъдат взети и проби за алкохол на водачите.

Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по следния обходен маршрут: Роман - Стояновци -Беленци - Орешене - Батулци - път III-308 и назад, предлагат от АПИ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР