Тежка катастрофа с четирима младежи в Пловдив - двама загинаха,

...
Тежка катастрофа с четирима младежи в Пловдив - двама загинаха,
Коментари Харесай

Две момчета загинаха при тежка катастрофа в Пловдив

Тежка злополука с четирима младежи в Пловдив - двама починаха, двама се ранени. По данни на полицията 19-годишният лидер на автомобила не е имал шофьорска брошура.

Автомобилът, с който са пътували, се е блъснал в дирек в региона на бул. „ Марица ". Ударът е бил толкоз мощен, че едното от момчетата изхвърчало през моста в реката и чак през днешния ден по обяд стана ясно, че и то е било в автомобила, откакто тялото му беше намерено в " Марица ".

Веднага след случая шефът на полицията разпореди инспекция, която да откри кой е притежателят на автомобила. Часове по-късно стана ясно, че колата е продадена преди две седмици на бащата на водача, провокирал тежката злополука. Бащата е арестуван за 24 часа. Синът, който е настанен в болница, също е задържан. Окръжната прокуратура към този момент образува досъдебно произвеждане, а на следващия ден следва тя да реши дали мярката за задържане да бъде удължена на 72 часа, като това важи и за двамата.

Сигналът за случая е подаден към два часа след среднощ. Автомобилът в началото се блъснал в няколко антипаркинг колчета и по-късно се е забил в дирек от осветителната мрежа. На място е умрял 19-годишен юноша, а двама негови връстници са откарани в болница.

Часове след случая в полицията е подаден сигнал за починало момче, открито в коритото на река Марица. По-късно стана ясно, че това е 16-годишен младеж, който също е пътувал в колата. И четиримата са поданици на ромския квартал „ Столипиново ".

На младежа, който е управлявал автомобила без брошура, е взета проба за алкохол и опиати. На мястото на случая преди обед се събраха десетки поданици от квартала.

Тепърва ще се обяснява кой е дал автомобила на младежа, който е карал без брошура. Според поданици на „ Столипиново " шофирането без брошура от младежи в квартала е постоянно събитие.

Това е следващият пътен случай по бул. „ Марица ", който е един от най-натоварените в Пловдив.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР