Тежка катастрофа причини смъртта на двама българи в Румъния, а

...
Тежка катастрофа причини смъртта на двама българи в Румъния, а
Коментари Харесай

Български бус се блъсна в камион в Румъния, има загинали и ранени

Тежка злополука аргументи гибелта на двама българи в Румъния, а други четирима, измежду които и дете, бяха откарани в болница с разнообразни пострадвания. Кървавият случай е станал тази заран на DN 56, в региона на Басараби, окръг Долж, в посока Калафат, оповестяват локалните медии.

Според формалната иннформация от локалната полиция, микробус с видинска регистрация, каран от 42-годишен мъж, се е блъснал в паркиран товарен автомобил. В транспортното средство са пътували още петима пасажери.

" Когато наближих мястото, видях един размазан бус, който към този момент не беше бус. Той беше на кутийка и втори, който беше със междинни вреди. Два буса и един тир. По информация на полицията и на българи, които бяха на мястото, разбрах, че има двама починали, а другите потърпевши са в тежко положение ", описа пред БНР Радослав Ненков, водач на автомобил, пътувал през този сектор.

От Министерството на външните работи потвърдиха пред Радио Видин за случая, чака се повече информация по случая по-късно денем. Движението в региона на злополуката е блокирано.

Румънският ефирен канал Антена 3 популяризира тежки фрагменти от мелето.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР