Тежка катастрофа по чудо се размина без жертви тази вечер

...
Тежка катастрофа по чудо се размина без жертви тази вечер
Коментари Харесай

Врачанинът Дионисий отсече електрически стълб с БМВ-то си, колата е за автоморга

Тежка злополука по знамение се размина без жертви довечера във Враца. Инцидентът е станал малко след 20.30 часа на бул. " Васил Кънчов ", край постройката на Митницата, оповестява " Конкурент ".

Районът е отцепен от полиция. На мястото има и екип на пожарната, защото има непосредствена заплаха за останалите участници в придвижването.

При ПТП-то водач на БМВ, който съгласно спътниците си споделя Дионисий, е отсякъл дирек на уличното осветяване. При удара немската машина, която се е движела от автогарата към изхода на Враца, е съществено потърпевша.



За благополучие съществено ранени няма при удара няма. Шофьорът с име на древногръцкия господ на виното и спътникът му са се отървали без съществени пострадвания, само че колата е с доста вреди и по-вероятно е да поеме към някоя автоморга. Според тях, са били принудени да се забият в стълба от ТИР, който ги е засякъл.



На пътното платно има изтекло и масло, защото при удара е потърпевша цялата предна част на " бавареца ". Колите, които минават по оживения бул. се пропущат в двете направления. Участъкът е сигнтализиран и обезопасен от пътни служители на реда, а на мястото има и екип на пожарната.

Припомняме, че това е вторият сериозен случай, който става на оживения бул. в границите на 30 часа. Вчера към 18 часа на него се сблъскаха " Сеат " и " Ауди ", а при конфликта бяха ранени петима души. Хора от квартала настояват, че поради новото асфалтово покритие обновеният бул. се е трансформирал в сцена на противозаконни надбягвания, а базразсъдни водачи препускат по него като че ли са на на писта от " Формула 1 ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР