Тежка катастрофа на обхода на Враца прати трима души в

...
Тежка катастрофа на обхода на Враца прати трима души в
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка верижна катастрофа на входа на Враца, трима души са в болница /снимки/

Тежка злополука на обхода на Враца прати трима души в болница, видя първо кореспондент на организация BulNews. Пътният случай е станал преди минути, на Оряховско шосе на входа на града, край бензиностанция " Лукойл ".
Такси " Дачия Сандеро ", ръководено от към 60-годишен мъж, се забило в задната част на джип " Хонда ". Вторият автомобил отскочил и се блъснал в " Рено Сценик ". И трите аварирали возила са с врачански регистрационни номера.
В жълтата кола се возили две дами, които са откарани от инцидентно преминаващи коли към болничното заведение. Пристигналата на място кола за спешна помощ е транспортирала към Спешното лидера на таксито. Цяло знамение е, че на този стадий няма жертви. В момента и тримата потърпевши са в Спешния център, като все още няма информация за тяхното положение. Вследствие на зверския удар предната част на таксито и задната на джипа са изцяло смачкани. От двете страни на таксито има кървави следи, а предното му стъкло е счупено на две места, което значи, че раните са в региона на главата и положението на потърпевшите е съществено.
В момента на мястото на злополуката има патрул на " Пътна полиция " който работи по документирането на случая. Пътуващите по Оряховско шосе, в посока Враца, да се движат с нараснало внимание, защото дясната лента е заето от смачканите коли, а по асфалта има доста разпилени елементи от тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР