Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия“ отне живота на жена, а

...
Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия“ отне живота на жена, а
Коментари Харесай

Жена загина в катастрофа на АМ „Тракия“, други трима са ранени

Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ лиши живота на жена, а други трима души бяха ранени. Трагедията се разигра към 17.00 часа следобяд до отбивката за Българово, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Ранените са откарани в бургаската болница. 
 
Ударили са се два автомобила, единият от които е с унгарска регистрация.  Вероятната причина е придвижване с несъобразена скорост, като кола с габровска регистрация е застигнала возилото с непознати номера и е последвал конфликт.

От полицията прецизираха, че все още няма потребност от затваряне на аутобана.

Движението се реализира в едната лента.

  ранени злополука автомагистрала Тракия Коментирай Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Бургас 53 минути Търсят дребни лодки в закона - няма Малка група риболовци от Бургас се събраха пред постройката на Изпълнителната организация по...  Рибари излизат на митинг 56 минути Мрежи в мрежата Проект на Регионален исторически музей Бургас ще бъде финансиран от Национален фонд...  риболовец 1 час Поморие анулира дарението на Санаториума /ВИДЕО/ Да бъде анулирано подаяние, което през 1932 година Градският общински съвет на Анхиало прави...  санаториум Поморие ВИТА 1 час Топло: Пазете децата на плажа „ Дори да са с шапки и под чадър, малчуганите не са задоволително предпазени, по тази причина жегите...  Деца танцуваха Зумба на Градския плаж в Кюстендил 1 час ЕКО несгоди в Синеморец След репортаж на Нова телевизия за петна от мазут на плажа на Синеморец в Община Царево,...  плаж добрич 1 час Звъниш и идват Общинският транспортьор " Бургасбус " се снабди с нов микробус, с която ще извършва услугата...  Бургасбус 1 час Гордост за Средец. Изпраща трима спортисти на Европейското по битка Три девойки от тима по битка на Средец станаха титулярки на Националния ни тим,...  Симеон Стаев 5 часа Пиян, по-пиян, Десислав от Русе... Шофьорът, който на 17 юли бе хванат да кара „ Фолкваген Голф ” с рекордни 4, 12 промила...  КАТ 5 часа Бургас ще бъде озвучен от галактически гласове и мощни гайди На 19 юли от 20 часа Летният спектакъл ще вибрира от гласовете на Валя Балканска, Деси Добрева...  Започва ремонт на Летния спектакъл в Бургас 6 часа Най-добрите на дъската се събират в Бургас /ВИДЕО/ През август следва третото издание на Burgas Skate Open. Тази година събитието няма да е...  Скейтър от Разград найдобър измежду българи и румънци 6 часа Константин Райков: Туристите най-вече се жалват от превоза          „ По време на лятната отмора е еднообразно значимо да знаем правата си, да сме с...  КЗП 6 часа Изпразниха дискотека, поради подправен сигнал за бомба Униформени отделиха вървежната дискотека Планета Самър в Приморско поради сигнал...  злополука 23 часа Сияна е след Кличко. Тя е вицешампион на България /ВИДЕО/ Бургас записа незабравим триумф на Държавното състезание по конен спорт за деца...  базотева 1 ден Цигулки и молебствия в памет на починалите в атентата С виртуозно изпълниние на цигулки и молитва произнесена от равин Йосиф Соломон преди малко...  гала 1 ден Условна присъда за каналджията, който " изяде главите " на полицейски шефове Условна присъда от три години отнемане от независимост с пет години изпитателен период по...  рейс 1 ден Идва ветроходът на Грийнпийс „ Пристанище Бургас ” ЕАД ще одобри на 5 август ветрохода на „ Грийнпийс “ - „ Rainbow Warrior...  ветроход Акценти

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР