Тежка катастрофа между два леки автомобила стана причина за пълно

...
Тежка катастрофа между два леки автомобила стана причина за пълно
Коментари Харесай

Тежка катастрофа блокира напълно Околовръстния път на Козлодуй, мъж е с опасност за живота /снимки/

Тежка злополука сред два леки автомобила стана причина за цялостно блокиране на Околовръстния път на Козлодуй.
Инцидентът е станал малко преди 18.30 часа на първия завой след изхода от града в посока Хърлец. При доста ниска видимост, колите "Опел Зафира " и "Нисан Примера " се удрят челно. Според разказите на очевидците ударът е бил мощен, а двете смачкани коли са блокирали и двете ленти за придвижване. За минути са се образували километрични тапи и в двете направления.
По данни на полицията от тази заран, "Нисан "-ът е бил ръководен от 75-годишнен водач с букви Ц.Г, зад кормилото на "Опел "-а пък седял В.Т. на 55 години, и двамата от Козлодуй. Вследствие на удара един от колите е изхвърчал вдясно от пътното платно. Водачите не са тествани за приложимост на алкохол, тъй като положението им не разрешавало.
75-годишният мъж е превозен по неотложност в Филиала за Бърза помощ в Козлодуй, а по-късно и в МБАЛ "Христо Ботев " Враца с тежка фрактура на левия крайник и надробена китката. Другият водач е в сериозно съсътояние с черепно-мозъчна контузия, в резултат на която е и с комоцио. Той е настанен в болничното заведение във Враца, като е признат с голям брой контузии, от които - фрактури на двете ръце, както и на единия крайник. Мъжът се бори за живота си.
Щетите по двете коли са в развой на изясняване, а аргументите за случая към момента не са ясни. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Козлодуй.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР