Тежка катастрофа е станала вчера, около 15:25 ч., на пътя

...
Тежка катастрофа е станала вчера, около 15:25 ч., на пътя
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с БМВ между Тополовец и Добри дол, има много ранени

Тежка злополука е станала през вчерашния ден, към 15:25 ч., на пътя сред селата Добри дол и Тополовец, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
БМВ 525 е пътувало от Видин към Монтана, когато 44 година водач от с. Медковец, изгубил надзор над возилото си и навлязъл в насрещното, където се блъснал челно в "Фолксваген Т Рок ", ръководен от 68 мъж от Видин.
Причината за тежкия случай е придвижване с несъобразена скорост с пътните условия - дъжд и мокра пътна настилка, прецизират от полицията.
Катастрофата е станал на прав сектор, при нанагорнище на път с надлъжен надолнище, когато лидерът изгубил надзор над колата си, и навлязъл в насрещната пътна лента.
В разследване на удара М. С. П, който е карал БМВ-то, е със междинна телесна щета, изразяваща се във фрактура на ляв гален. Пътуващият с него М. С. С., на 21 година, от Дунавци, също е получил междинна телесна щета, изразяваща се във фрактура на ляв гален.
Със междинна телесна щета е и Е. Л. И., на 64 година, от Видин, който е пътувал в лекия автомобил "Fолксваген Т Рок ". Мъжът е с фрактура на дясна китка.
Пострадалите са превозени и настанени за лекуване в МБАЛ Лом, без заплаха за живота. Водачите са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство, като пробите са негативни.
Местопроизшествието е посетено от дежурен дознател, осъществен е оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 34 3, алинея 1, б. "а " от Наказателен кодекс.
Работата по случая продължава районно управление (на МВР) Лом.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР