Тежка катастрофа е станала във Врачанско днес, видя BulNews.bg. Две

...
Тежка катастрофа е станала във Врачанско днес, видя BulNews.bg. Две
Коментари Харесай

Ад на пътя! Две коли се натресоха челно във Врачанско, линейки, патрулки и гражданска защита летят към мястото /снимки/

Тежка злополука е станала във Врачанско през днешния ден, видя BulNews.bg. Две коли са се сблъскали челно на път II-15 за Оряхово.
Инцидентът е станал преди минути сред Мраморен и Баница. Сблъскали са се „ Рено “ и „ Ауди “. Френското возило се движело в посока към Враца. Шофьорът описа, че „ Ауди “-то навлязло в лентата за насрещно придвижване и се оказало на пътя му. Водачът не съумял да избегне удара и се сблъскали.
При злополуката немската кола е изхвърчала от шосето и излязла в крайпътни шубраци. В нея са пътували трима души, които са получили разнообразни пострадвания, само че никой не е потърпевш съществено. Те са с натъртвания и охлузвания от счупените стъкла, единият от мъжете се оплака от болки в гърдите, а различен е със строшен нос. Шофьорът на „ Рено “-то също е с леки контузии.
В момента на мястото има две коли за спешна помощ, две коли на гражданска отбрана и три патрулки. Трафикът се реализира пропускателно, като полицейски чиновници го контролират. Медици оказват първа помощ на потърпевшите, а екипите на гражданска отбрана би трябвало да изчистят натовареното шосе от разпилените от колите чаркове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР