Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на международния път

...
Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на международния път
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, линейка лети заради турско семейство с деца /снимки/

Тежка злополука е станала рано тази заран на интернационалния път Е-79 сред Враца и Монтана, видя единствено кореспондент на организация BulNews.bg. Лек автомобил „ Волво “ с шведска регистрация се е обърнал край пътя на разклона за Вършец. Там има сложени знаци, че придвижването към Монтана е затворено и трафикът е пренасочен по заобиколен маршрут.
Очевидно знаците не са сложени задоволително добре, откакто към 7 часа водачът не е съумял да ги види в точния момент и завил внезапно вляво, след което се обърнал в храстите. В колата пътувало семейство от Турция, което живее в Швеция. Комшиите били на отмора в България и пътували към северната страна.
Служители на мандра „ Вършец “ били първите, които се притекли на помощ на авариралите хора. От лекия автомобил били извадени мъж, жена и двете им деца, които се отървали от съществени пострадвания поради прословутата популярност на ламарините на шведската марка. На мястото на случая пристигнала кола за спешна помощ, само че незабавните медици прегледали фамилията и не се наложило да бъдат превозени в болничното заведение.
Турските жители оптимистично декларирали, че считат да отстранят в сервиз във Враца вредите по автомобила и да продължат по пътя си, само че се заклели повече да не минават с кола през България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР