Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин между два автомобила

...
Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин между два автомобила
Коментари Харесай

Порше помете кола на Околовръстното в София и уби мъж на 36 години

Тежка злополука е станала рано тази заран сред два автомобила на Околовръстното шосе в София. Един човек е умрял, други двама са ранени и са откарани в болница.

Инцидентът е станал към 4:00 ч. сутринта. От удара едната кола се е обърнала по таван. 

Порше и изхвърчало от локалното, само че спортният автомобил засякъл и блъснал друга кола, движеща се в посока Летище София.

Загинал е единият от пасажерите в автомобила, пътуващ посока летището. Жертвата е френски жител на към 36- години, прецизира бТВ.  Шофьорът и другият пасажер са с пострадвания, само че без заплаха за живота. 

Очевидец твърди във " Facebook " групата " Катастрофи в София ", че починалият е французин, а жена му е откарана в болница. По думите му те е трябвало да отпътуват за Франция през днешния ден. Според различен свидетел водачът на спортния автомобил е бил пийнал и надрусан и е отказал да му бъде изработен тест за алкохол и наркотични субстанции.

Френска гражданка(на 62.) е потърпевша при злополуката на Околовръстното шосе в София. Жената е приета в болница в КАИЛ(реанимация) с политравма. Има фрактури на таз, гръбнака, черепно-мозъчна контузия. Има и заплаха за живота й, оповестиха от болница " Св. Анна ", където е откарана потърпевшата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР