Тежка катастрофа е станала привечер в четвъртък в Криводол, съобщиха

...
Тежка катастрофа е станала привечер в четвъртък в Криводол, съобщиха
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Емилио Емилов предизвика тежка катастрофа в Криводол, има пострадал човек

Тежка злополука е станала по здрач в четвъртък в Криводол, оповестиха от регионалната дирекция на полицията във Враца.
По неофициална информация тя е била провокирана от 21-годишния Емилио Емилов. Младежът е наследник на притежателя на транспортната компания „ Екофрут “ Емил Марков.
Емилио Емилов стана прочут предходната година. Тогава той беше хванат да кара след използването на кокаин.



От бюлетина на Министерство на вътрешните работи за медиите излиза наяве, че към 17.30 часа момчето е карало с висока скорост лек автомобил „ Ауди “ и при изпреварване на два автомобила се забил откъм гърба в трети. При злополуката на изхода на Криводол в посока Враца потърпевш 62-годишен водач на лек автомобил „ Фиат Брава “. Заради камшичния удар той получил болки във врата и по тази причина се наложило да бъде извикана кола за спешна помощ. Пострадалият е прегледан на място и освободен за домашно лекуване.
Проверката с дрегер открила, че Емилио Емилов е чист, а тестът с дрегер на другия водач посочила данни за използването на наркотични субстанции. Още на място станала ясно, че възрастният човек пие мощни хапчета и най-вероятно това е повода за получените данни.
Щетите обаче и по двата автомобила са съществени. От удара елементи са се били разпилели по цялото платно и това съществено затруднило трафика в четвъртък вечерта.
По случая в районното ръководство във Враца е формирано бързо полицеско произвеждане по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР