Тежка катастрофа е станала преди минути с турски ТИР на

...
Тежка катастрофа е станала преди минути с турски ТИР на
Коментари Харесай

Жена и дете се разминаха на косъм с най-лошото при тежка катастрофа с тир

Тежка злополука е станала преди минути с турски ТИР на околовръстното край Враца, оповестява Бул Нюз.

Тежкотоварното возило е пътувало в посока Видин - „ Дунав мост 2 “ по околовръстното, когато пред него лек автомобил „ Тойота “ със софийска регистрация е тръгнала да прави противоположен завой. Шофьорът на камиона се опитал да спре и да избегне удара, само че това било невероятно.

При конфликта „ ТИР “-ът го е блъснал странично и е размазал лявата част на леката колата, откъм шофьорското място.
Зад кормилото на японския автомобил била млада американска гражданка, която пътувала със своята 1-годишна щерка и кучето си.

Вследствие на мощния удар колата е изхвърчала край пътя. Материалните вреди по японското возило са съществени, като то е изцяло размазано.

Две пожарни, кола за спешна помощ и патрул на полицията дойдоха стремително на местопроизшествието. Огнеборците съумяха да извадят живи дамата, детето и кучето. В момента незабавните медици им оказват първа помощ на място. Като по знамение те са оживели и са се отървали единствено с леки пострадвания.

Лентата на околовръстния път в посока от Видин към София краткотрайно е затворена за придвижване. Колите изчакват на място и се употребява единствено другата част от пътя. Пътуващите по обхода на Враца да бъдат деликатни в региона на кръстовището за Криводол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР