Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

От последните минути: Тежка катастрофа между Враца и Монтана, спасяват с пожарогасител единия шофьор


Тежка злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 сред Враца и Монтана, видя единствено кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg.
Инцидентът е станал на кръстовището за село Бели Извор и като по знамение се е разминал без жертви. 33-годишен мъж от Самоков тръгнал да излиза на основния път с „ Опел Вектра “ с директни номера, когато се забил странично преминаващ в посока към Видин камион „ Мерцедес “.

От удара резервоарът на видинския камион се пробил и избухнал в пламъци. 37-годишният водач запазил хладнокръвие и незабавно скочил с пожарогасител да гаси възпламенилия се камион и леката кола, в която бил другият лидер. Бързата му реакция е избавила живота на мъжа от Самоков.

През това време нафтата се разляла и по четирите ленти за придвижване, които почнали застрашително да горят. Свидетели на злополуката описаха, че картината е била страшна и единствено бързата реакция на пожарникарите е предотвратила надалеч по-големи вреди в региона.
На мястото на злополуката продължава да работят огнеборци, които сега измиват пътното платно от остатъците от нафта. За малко пътят бе затворен, само че служителите на реда към този момент пуснаха отчасти придвижването, с цел да се източат километричните опашки, които се образуваха в двете направления.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР