Тежка катастрофа е станала преди минути на кръстовището на обхода

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на кръстовището на обхода
Коментари Харесай

От последните минути! Нова тежка катастрофа на обхода на Враца и Криводолско шосе, има 3-ма пострадали и дете /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на кръстовището на обхода на Враца и Криводолско шосе, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Това е следващият пътен случай на това място, което прави построяването на кръгово или надлез неотложно.
Лек автомобил „ Мерцедес “ е излизал от Враца и не е спрял на знак Стоп. В това време по интернационалния път Е-79 от Монтана към София се движел „ Опел “ Астра. Последвал застрашителен удар, след който едната кола се завъртяла на шосето, а друга изхвърчала на към 30 метра в полето. Материалните вреди по возилата са съществени и ще се наложи да бъдат преместени със профилирана техника.
И двата леки автомобила, които вземат участие в ПТП-то са с врачанска регистрация. 
При жестокия удар са ранени 4 индивида, измежду които и едно дете. Всичките потърпевши към този момент са във врачанската болница, където минават обстойни прегледи. На този стадий не е известно с какви пострадвания са пасажерите от двете коли.
На мястото на злополуката има екип на Пътна полиция, който работи по случая. Пътуващите по обхода на Враца в посока към Видин да минават през този сектор с нараснало внимание, защото по шосето има разпилени доста елементи от двата автомобила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР