Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „Васил Кънчов“

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „Васил Кънчов“
Коментари Харесай

От последните минути! Мазало на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, линейки летят с петима ранени към спешното /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на бул. „ Васил Кънчов “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.bg. На кръстовището след митницата са се сблъскали врачански „ Сеат “ и „ Ауди “, като и двата автомобила са със съществени материални вреди.
По първична информация жена е карала „ Ауди “-то по основния път в посока стадиона, когато от директната излязъл другият автомобил. От мощния удар „ Сеат “-ът се е завъртял и спрял в лентата на идващите към магазин „ Лидъл “.
Три коли за спешна помощ дойдоха на мястото на злополуката. В болница бяха закарани шофьорката на немската кола и возещите се в другата мъж, жена и две деца. На този стадий е ясно, че най-пострадал е водачът на „ Сеат “-ът, който е поел удара при злополуката. Еърбеците на неговата кола са се отворили и това е избавило брачната половинка му и двете дечица.
Катастрофата стана в претрупан час и поради нея се образува леко запушване по основния бул.. На мястот на случая има патрул на пътна полиция, който контролира придвижването в сектора. В региона на кръстовището има голям брой разпилени елементи от потърпевшите автомобила, по тази причина водачите би трябвало да минават с нараснало внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР