Тежка катастрофа е станала преди минути между Враца и Криводол,

...
Тежка катастрофа е станала преди минути между Враца и Криводол,
Коментари Харесай

От последните минути! Жестока катастрофа между Враца и Криводол, кола излетя в дълбоко дере /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути сред Враца и Криводол, видя първо кореспондент на BulNews.
Пътният случай е наоколо до врачанското село Лиляче. Лек автомобил „ Фиат Брава “ с врачанска регистрация е пътувал в посока регионалния център. Колата се е движила с висока скорост, когато е изправила десния завой на разклона, качила се е върху мантинелата и паднала по таван в 5-метрово дере край пътя. След италианското возило е карала друга кола, водачът на която незабавно е спрял и е подал сигнал на незабавния телефон 112.
На мястото дойдоха патрул на полицията, кола за спешна помощ и 2 пожарни. С помощта на профилирана техника съумяха да разрежат автомобила и да извадят водача, който е най-малко 70-годишен. Той е в тежко положение, само че е в схващане. С напъните на 8 огнеборци и служители на реда тялото бе извадено от дерето със специфична носилка, качено в колата за спешна помощ и към този момент го транспортират към врачанската болница.
Вследствие на жестокия удар лекият автомобил е изцяло погубен, само че за благополучие при случая няма други потърпевши.
Пътуващите сред Враца и Криводол да бъдат деликатни, защото едната лента в региона на пътнотранспортното произшествие е затворена за придвижване и се минава в очаквателен режим.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР